Шановні батьки!

Шановні батьки, карантин – це не канікули. Це означає, що вам необхідно допомогти дітям вдома організувати самостійну роботу щодо вивчення програмового матеріалу. Вчителі нашого закладу організовують інтернет-навчання, щоб учні могли здобути нові знання.

1. Ознайомтеся з графіком навчального процесу та електронним ресурсом( сайтом закладу або групою в вайбері) на якому буде розміщено навчальний матеріал для класу, в якому навчається ваша дитина.

2. Намагайтеся, щоб діти працювали відповідно до графіка, виконували всі завдання вчасно, не допускайте відставання. Якщо треба виконати завдання і надіслати відповідь вчителю, проконтролюйте дитину.

3. Якщо дитині щось незрозуміло, допоможіть їй.

4. Якщо у вас чи вашої дитини виникають запитання, скористайтеся форумом, щоб отримати відповідь , зателефонуйте класному керівникові. Ми обов’язково допоможемо вам!

5. Пам’ятайте!Під час навчання ваша дитина не повинна втомлюватися. Тому обов’язково складіть з нею розпорядок дня, передбачивши перерви для відпочинку, прийому їжі, ігор. Обов’язково слідкуйте за станом здоров’я, не допускайте перевтомлення, не примушуйте виконувати завдання, якщо дитина відчуває навіть легку слабкість, нездужання.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 30 Січня 2023

Фотогалерея