Зі святом Останнього дзвоника!

Дорогі випускники – дев’ятикласники, батьки!

Щиро вітаємо вас із закінченням нашого закладу освіти! Дев’ять років у закладі – це шлях від перших літер у букварі до пізнання законів життя, всього того, що надбало людство за довгий період свого розвитку. Вам вдалося подолати труднощі перших років навчання, засвоїти мудрість шкільної науки. Вітаючи вас із успішним закінченням 9 класу впевнені, що знання, набуті в закладі освіти за роки навчання, стануть для вас основою для вибору подальшого життєвого шляху.

Найщиріші вітання вам, шановні батьки, бабусі та дідусі. Сьогодні ваші діти та онуки зроблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родовід, віддаючи сили і знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Щиро бажаємо, хай збуваються мрії ваших родин!
Любі дев’ятикласники, завжди пам’ятайте: Знання тільки тоді Знання, коли вони набуті зусиллями власної думки. Тому щиро бажаємо вам натхнення та наполегливості на шляху саморозвитку та самовдосконалення! Щасливої долі, незабутніх миттєвостей життя, справжніх відкриттів і наукових перемог!
Зі святом Останнього дзвоника! Педагогічний колектив закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 30 Січня 2023

Фотогалерея